Kogelwerende vesten

Ambassador Arms is marktleider in België als het op kogelwerende vesten en steekwerende vesten en aanverwant ballistisch materiaal aankomt. Als trouwe leverancier leveren wij reeds jaren de kogelwerende vesten aan de Federale Politie en aan het leeuwendeel van de Lokale Politie. Onze kogelwerende vesten en steekwerende vesten zijn de exponent van een jarenlang verbeteringsproces dat in 4 kernwoorden omschreven kan worden.

Design

Onze collectie bestaat vandaag uit meer dan 130 verschillende modellen die allen gemaakt zijn volgens de specifieke noden van de klant. Dit assortiment groeit razend snel door de specifieke vraag van onze klanten waaraan wij steeds beantwoorden.

Bescherming

Onze kogelwerende vesten zijn licht in gewicht en bieden optimale ballistische, steek en priem bescherming en dat steeds volgens de verschillende normen. (HOSDB/CAST, NIJ, ISO)

Comfort

Draagcomfort is een belangrijk gegeven in het dagelijks gebruik van een kogelwerende vest. Onze kogelwerende vesten en steekwerende vesten zijn licht en met een uitgebreid matensysteem leveren wij een product af dat precies op maat van de klant gemeten en gemaakt wordt. De ergonomie van onze kogelwerende vesten biedt een zo groot mogelijk comfort aan de drager en een zo min mogelijke beperking in bewegingsruimte. Via de aangepaste materialen worden warmte en zweet optimaal opgenomen of afgegeven.

Kwaliteit

Gemaakt volgens ISO-Norm 9001:2000 (Quality Management System), ISO 14001:2004 (Environmental Management) en SA8000 (Ethical Trading Standard)